Välj butik

Visa alla butiker

    Jan Hedhs stora bok om bröd

    Jan Hedhs stora bok om bröd

    Jan Hedh

    249:-
    • Inbunden
    • 381 sidor
    • 2016

    Jan Hedh har i många år varit en föregångare och inspiratör när det gäller bakning, både för proffs och amatörer. Han har givit ut ett tiotal böcker som också översatts till flera språk. Nu samlar han sina favoriter.

    Nästan 200 recept på bröd, det bästa ur sin tidigare produktion: grundrecept på levainbröd och lantbröd, grova bröd, egna smaksatta favoriter som bröd med rödbetor, äpple, kummin och sesamfrön och jordärtskocksbröd, samt svenska klassiker som vörtbröd och tekakor.

    Även söta bröd har fått ett kapitel, där man frestas att baka vetebröd i alla tänkbara former: wienerbröd, munkar och karlsbader. Många bröd kräver varken mycket tid eller vana, medan en del ska förberedas med surdeg, levain eller poolish. Om detta finns ett teoretiskt avsnitt där Jan Hedh pedagogiskt avslöjar kemin bakom surdegens bubblande mysterier och utlovar förhöjda smaker, ökad hållbarhet och den där fina elasticiteten på brödet åt den som lär sig konsten.

    Finns boken i butiken?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    207761

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    Köp i e-handel

    Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

    Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

    • Författare: Jan Hedh
    • Format: Inbunden
    • Upplaga: 1
    • ISBN: 9789113074672
    • Språk: Svenska
    • Antal sidor: 381
    • Utgivningsdatum: 2016-08-26
    • Förlag: Norstedts Förlag

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag