Välj butik

Visa alla butiker

  bokomslag Inred lantligt på ditt eget sätt : bohemiskt, industriellt, elegant, shabby chic

  Inred lantligt på ditt eget sätt : bohemiskt, industriellt, elegant, shabby chic

  Anna Örnberg

  189:-
  • Inbunden
  • 2011  Mer smak än pengar? Den lantliga inredningsstilen är perfekt för alla kreativa hemmafixare och återbrukare. De som tycker att det är roligt att fynda på loppisar och i antikbodar, sy, måla, snickra och ändra om har alla möjligheter att inreda sin egen lantliga oas även om plånboken är tunn.

  Även i sin tredje bok om lantlig inredning visar Anna Örnberg upp olika influenser som letar sig in i de lantliga hemmen. Basen är fortfarande vit, men den mixas nu på flera sätt. Industriella inslag med råa, ruffa, metalliska ytor och robust patina. Färgglatt och bohemchict mitt i den skavda charmen. Storslaget, svulstigt svarvat med minne av fornstora dagar i lantlig herrgårdsstil. Den ljusa romantiska stilen får inslag av svärta. Här finns något för de flesta– det är fritt fram att tolka den lantliga stilen som det bäst passar dig och ditt hem.

  Anna ger handfasta råd, konkreta tips och beskrivningar på både små och stora projekt för det lantliga hemmet. Låt dig inspireras av den här gör-det-själv-boken!

  Bland tipsen finns mycket om hur du målar på olika material och för olika utseende, inte bara avskavt och vitt utan du får veta hur man målar metallkänsla, målar svart med patina eller målar krackelerat.

  Ett kapitel handlar om lantlig inredning som fyndats på militära överskottslagret! En härlig inredningsbutik för den som ser möjligheter ...

  Här finns underbara stilkrockar, som rokokostolen med klädsel av gamla jeans eller stiliga skåpet som fått metallben. Och dessutom massor med tips och roliga idéer till hur du kan bygga enkla ruffa saker av grova brädor, metallrör, industrihjul eller leka med färgglada tyger och virka farmorsrutor, mormorsrutor, mosters och fasters rutor. Du kan till och med göra roliga saker av gamla böcker.

  Lär dig göra blommor av plåt och papper eller hur du själv fixar stora bokstäver ... Boken är en härlig mix av roliga prylar och heminredningsdetaljer som känns rätt! Välj det du gillar och gör det till din stil, på ditt sätt.

  Du håller säkert med Anna som tycker att det känns viktigt att inredning till stor del handlar om återbruk – att göra det mesta möjliga av det man har eller kan hitta begagnat.  Finns boken i din butik?

  Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

  Ingen butik vald

  Välj butik
  183440

  Ja, finns i vald butik

  Fåtal kvar i vald butik

  Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

  Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

  Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

  Ej beställningsbar

  Lagerstatus saknas

  Köp i e-handel

  Boken är slut hos leverantören

  • Författare: Anna Örnberg
  • Formgivare: Monica Sundberg
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789155256739
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2011-04-11
  • Förlag: Bokförlaget Semic

  för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

  Idag