bokomslag Innebandypiraterna. Femte säsongen
Barnböcker

Innebandypiraterna. Femte säsongen

Sölve Dahlgren

MP3 cd-skiva

359:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-6 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 199:-

Andra format:

  • 2017
Innebandypiraterna - Femte säsongen av Sölve Dahlgren

Helsingborg Consuls värvar en ny tränare inför säsongen, en kille som spelat i svenska landslaget och varit tränare för flera landslag och vunnit mästartitlar överallt. Dessutom förbundskapten för ett par mindre nationer.
Han ökar träningstillfällena, och ger dem riktlinjer för maten. Men snart märker laget att han skaffar sig favoritspelare, som får enormt mycket speltid. Det visar att han brukar välja ut sju-åtta nyckelspelare. Resten är utfyllnad och avlastning för stjärnorna.

Emil är äntligen redo för comeback. Tycker själv att han är i samma form som tidigare. Emil får Jari att söka sig till en annan klubb och Emil behöver bara dela målet med Ali Hassan, som är fantastiskt bra. Emil får stå ibland men när de går långt i turneringarna så är det Ali som gäller.
Detta gör att Anton, när Emil kommer till honom med det han upptäckt om den nye tränaren, tar det som en hämnd för att Emil inte får stå. Kommer de hinna reda ut bråket innan Winners Cup? Och hur är det med Charlie, som har problem både med sig själv och hemma?

InnebandyPiraterna
är berättelsen om kämparna i Helsingborg Consuls. Sölve Dahlgrens succéböcker, som har lästs av tusentals barn och ungdomar, visar också att det som händer utanför plan påverkar ett lags framgångar och motgångar.

Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 6 t. 23 min.
Uppläsare: Johan Svensson
  • Författare: Sölve Dahlgren
  • Format: MP3 cd-skiva
  • ISBN: 9789176978290
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2017-07-05
  • Förlag: Hoi Audio & Swann Audio