bokomslag Ingredienslexikon
Vetenskap & teknik

Ingredienslexikon

Häftad

339:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 112 sidor
  • 2015
I boken Ingredienslexikon kan du snabbt och enkelt slå upp ingredienser, tillsatser och beteckningar relaterade till mat och livsmedel. Till varje uppslagsord ges en förklaring och eventuell funktion. Du får också reda på om ingrediensen innehåller gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein. Boken redogör även för producent- och konsumentansvar, märkningsregler och allergenmärkning.

Ingredienslexikon vänder sig i första hand till matöverkänsliga - glutenintoleranta, laktosintoleranta, mjölkproteinallergiker och sojaproteinallergiker - men även till den medvetna och intresserade konsumenten.

Bakom boken Ingredienslexikon står Svenska Celiakiförbundet.
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789188099044
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 112
  • Utgivningsdatum: 2015-04-17
  • Förlag: Gothia Kompetens AB