Kommande
bokomslag Ingemar Modigs uppvaknande
Skönlitteratur

Ingemar Modigs uppvaknande

Mikael Bergstrand

MP3 cd-skiva

269:-
  • 2019

Andra format:

Författaren till Delhis vackraste händer är tillbaka!

Varje morgon vaknar Ingemar Modig sjöblöt av svett, precis innan klockradion slår på. Om han inte hinner stänga av den innan väckningssignalen ljuder kommer nämligen någon att dö. Tvångstankarna har tagit över Ingemars liv. Men så träffar han Dalia, en elvaårig flicka från krigets Syrien. Dalia är inte bara fruktansvärt envis och en jäkel på att svära på svenska. Hon är dessutom en väldigt bra fotbollsspelare och accepterar inte ett nej. Tillsammans försöker vännerna hitta en väg som går bortom plågsamma minnen och kulturkrockar. Men de vet inte att den avdankade lokalreportern Ludvig Nilsson smider onda planer. Vardagslunken i Borstafors kommer snart vara ett minne blott. Ingemar Modigs uppvaknande är en både sorglig och rolig berättelse om ensamhet, vänskap och mod.

MIKAEL BERGSTRAND är författare från Malmö, numera bosatt i Rörum på Österlen. Efter fyra kriminalromaner slog han igenom stort med sin Indientrilogi som började med Delhis vackraste händer och som till stor del bygger på Mikaels egna erfarenheter från Indien, där han levde under fyra år. Boken blev även en rosad TV-serie med Björn Kjellman i huvudrollen. Mikael Bergstrands berättelser präglas av såväl humor som allvar och har översatts till ett tiotal språk och legat på flera försäljningstopplistor både i Sverige och utomlands.

Över 750 000 sålda böcker!

»Otroligt rolig bok. Jag utnämner den till nästa hundraåringen-succé.« SVERIGES RADIO om Delhis vackraste händer

»Bra feelgood, som Dimma över Darjeeling är, fortplantar sig inte bara som ett meningslöst leende till läsaren; utan också som en påminnelse om att ingen vardag är huggen i sten. Att det finns något större än vår egen ängslighet.« SYDSVENSKAN
  • Författare: Mikael Bergstrand
  • Format: MP3 cd-skiva
  • ISBN: 9789178351930
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2019-09-02
  • Förlag: Bokfabriken