Välj butik

Visa alla butiker

  I en mörk, mörk skog

  Ruth Ware

  89:-
  • Pocket
  • 316 sidor
  • 2017

  Andra format:

  En oväntad inbjudan dyker upp i den tillbakadragna författaren Noras mejl det är barndomsvännen Clare som ska gifta sig. En av Clares väninnor håller på och organiserar en möhippa, och vill gärna att Nora kommer trots att det var åratal sedan Nora och Clare hade någon kontakt.
  Väl på plats, långt ute i skogen, för en helg med sprit och lekar, gör alla sitt bästa för att bjuda till, men snart uppstår spänningar mellan både nya och gamla bekantskaper. Är alla verkligen där på samma premisser?
  Varför är Nora bara bjuden på möhippan men inte på bröllopet? Och vem är det egentligen Clare ska gifta sig med?
  Kontakten med omvärlden är i det närmaste obefintlig i det isolerade huset. Mobiltäckningen är usel och den fasta telefonen fungerar inte. Inom loppet av ett dygn går möhippan från krystad och märklig till våldsam och katastrofal och Nora hamnar på sjukhus.
  Frågan är bara vad som hänt från det att hon och de andra lämnade huset tills det att hon vaknade upp i en sjukhussäng. Hur har hon fått alla skador? Var är de andra? Och varför sitter det poliser på vakt utanför rummet där hon ligger?
  Och framför allt varför minns hon inte vad det är som har hänt?

  "Spänningsfaktorn är väl hanterad liksom personbeskrivningarna och den debuterande Ruth Wares sneglingar på kollegerna i kriminalgenren är roande."
  Lilian Fredriksson, BTJ

  "Det är nästan omöjligt att släppa denna vindlande och elektriska debut [] Den förtätade stämningen och de iskalla avslöjandena får en att tappa andan."
  Entertainment Weekly

  "Den här boken är så bra och spännande att man inte kan låta bli att fortsätta trots att det kryper av obehag utefter ryggraden. Och det är ju så här en bra spänningsroman ska vara - man ska känna den där spänningen inför vad som ska hända rätt igenom hela boken. Den här författaren vill jag väldigt gärna läsa fler böcker av.
  Boklysten

  Ruth Ware bygger i boken snabbt upp en riktigt obehaglig stämning. Samtidigt som storyn håller ett högt tempo utmanar hon hela tiden läsaren att ifrågasätta vem som går att lita på och hur mycket som ligger dolt under ytan.

  RUTH WARE är uppväxt i Sussex, i södra England. Hon har jobbat som servitris, bokhandelsbiträde, engelsklärare och presstalesperson. Ware är gift och har två barn. I en mörk, mörk skogär hennes debutroman.

  "I en mörk, mörk skog är en av de där böckerna som är helt omöjliga att släppa när man väl börjat läsa. Jag hoppas verkligen att det kommer mer av författaren på svenska snart!"
  Varganatt bokblogg

  Finns boken i din butik?

  Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

  Ingen butik vald

  Välj butik
  335348

  Ja, finns i vald butik

  Fåtal kvar i vald butik

  Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

  Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

  Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

  Ej beställningsbar

  Lagerstatus saknas

  Köp i e-handel

  Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

  Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

  • Orginaltitel: In a dark, dark wood
  • Författare: Ruth Ware
  • Format: Pocket
  • ISBN: 9789174619492
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 316
  • Utgivningsdatum: 2017-10-09
  • Översättare: Ylva Mörk
  • Förlag: Lind & Co Förlag

  för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

  Idag