bokomslag Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet
Psykologi & pedagogik

Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet

Andreas Rahim

Häftad

379:- (529:-)
  • 2016
På www.högskoleprovsboken.se (www.hpboken.se) kan du läsa ett gratis utdrag ur boken, ladda ner tidigare högskoleprov och se vad andra tycker om våra böckerna. Du kan också kontakta oss (info@hpboken.se) så mailar vi utdraget till dig.

Andreas Rahim har gett ut böcker om hur man lyckas på högskoleprovet i över 5 år och har under åren intervjuats av bland andra tidningen Metro, Aftonbladet morgon-TV och Allastudier.se om hur man får toppoäng. Han har även tidigare arbetat som provledare på högskoleprovet under många år.
Han kom tack vare ett toppresultat på 2,0 på högskoleprovet in på läkarutbildningen på Karolinska Institutet - och du kan också komma in på din drömutbildning med hjälp av högskoleprovet. I den här boken på över 430 sidor som sålde i tusentals exemplar under 2016 beskriver han precis hur han gjorde.
Boken är skriven och riktad till dig som sitter där på provet under enorm tidspress och på snabbast möjliga sätt måste bestämma dig för vilket svarsalternativ som är rätt. Den är fullmatad med lösningstekniker, tips, knep, genvägar, m.m. som verkligen fungerar. Ända sedan den första högskoleprovsboken 2011 har författaren kontinuerligt uppdaterat innehållet och finslipat teknikerna – och tagit bort allt som inte ger dig maximal nytta. Målet är helt enkelt att skapa den ultimata boken till högskoleprovet – till ett vettigt pris. Boken är tänkt att spara dig massor med tid och förändra hur du tänker på högskoleprovet och hur du attackerar uppgifterna. Ge dig själv de allra bästa förutsättningarna för att klara detta livsavgörande prov med marknadens största bok om högskoleprovet.

Eftersom en stor del av att få ett toppresultat på högskoleprovet handlar om att öva på gamla prov får du dessutom - något som ingen annan bok på marknaden ger dig – detaljerade lösningar till hela 8 tidigare högskoleprov så att du kan räkna genom dem och titta på – och lära av – lösningarna om du fastnar på en uppgift.
Många har svårt med matematiken på högskoleprovet och därför får du även en pedagogisk, över 100 sidor lång, genomgång av matematiken du måste kunna, varvat med fler än 200 övningsuppgifter och exempel skräddarsydda för högskoleprovet.
Räkna ut komplicerade tal som 783/3680 på bara några sekunder, avgöra när det går att lösa uppgifter utan att räkna överhuvudtaget, och känn dig bekväm med matematiken som kommer på provet!

Klicka på bokomslaget här bredvid för att läsa ett utdrag ur boken eller maila oss (info@thewhitebook.se) så skickar vi gärna ett kostnadsfritt utdrag i PDF-format.

Dessutom ur innehållet: Hur du optimerar ditt fokus, hur du börjar plugga till högskoleprovet, planerar och strukturerar upp plugget och hur du håller dig motiverad, ett schema för hur du trappar upp sista veckan innan provet och lyckas genom att fokusera dina ansträngningar på rätt saker, högskoleprovets innehåll och hur själva provdagen kommer att se ut om du aldrig skrivit provet förut, facit på formen 1A, 2C, 3B, etc. till alla högskoleprov sedan 2001, ordlistor med 1000 svåra svenska ord och många svåra engelska ord, tips på smarta saker du kan ha med dig till provet, m.m., m.m.

OM BOKENS FÖRFATTARE OCH BOKSERIEN “HÖGSKOLEPROVSBOKEN”
Boken ingår i Sveriges mest sålda bokserie om högskoleprovet ("Högskoleprovsboken") och ger dig som just nu förbereder dig till högskoleprovet ett supereffektivt sätt att plugga och förbättra ditt resultat.
I samma serie (alla böcker i serien finns att köpa på Bokus och Adlibris) hittar du bl a en ordlista med 7000 ord som har hög sannolikhet att komma på ORD, LÄS och MEK, en bok på över 300 sidor med lösningar till tidigare XYZ, KVA, DTK och NOG, samt en bok med 1000 övningsuppgifter med lösningar som är konstruerade för att ge dig en unik mängdträning på precis de uppgifter som tidigare kommit på XYZ och KVA.
Författaren har även skrivit en bok om hur man får högsta betyg på gymnasiet: “40 dagar till högsta betyg på gymnasiet”.
Bokens författare Andreas Rahim skrev själv 2,0 på högskoleprovet och har tidigare varit provledare på högskoleprovet i flera år. Han kom tack vare högskoleprovet in på Karolinska Institutet i Stockholm och arbetar idag som läkare. Han har ägnat de senaste 5,5 åren åt att lära andra att lyckas på högskoleprovet och detta är hans nionde bok om högskoleprovet sedan 2011. Boken är ett utmärkt komplement till de andra böckrna i serien “Högskoleprovsboken”.

  • Författare: Andreas Rahim
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789197998642
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2016-01-24
  • Förlag: Results AB