bokomslag Högskoleprovsboken : 1000 övningsuppgifter till XYZ och KVA på högskoleprovet

Högskoleprovsboken : 1000 övningsuppgifter till XYZ och KVA på högskoleprovet

Andreas Rahim

Häftad

  • 250 sidor
  • 2016
Ska du skriva högskoleprovet och behöver en extra boost på XYZ och KVA? Vill du ha mängdträning på precis de typer av uppgifter som har kommit på tidigare XYZ och KVA?

På www.hpboken.se (www.högskoleprovsboken.se) kan du läsa ett gratis utdrag ur boken, ladda ner tidigare högskoleprov och se vad andra tycker om våra böcker. Du kan också kontakta oss (info@hpboken.se) så mailar vi utdraget till dig.

Den här boken på 250 sidor, skriven av Andreas Rahim (tidigare intervjuad av tidningen Metro, Aftonbladet morgon TV och på Allastudier.se om hur man får toppoäng på högskoleprovet), hjälper dig att maximera din poäng på just XYZ och KVA som i sin tur utgör nästan 30 procent av alla poäng på hela högskoleprovet.

Vi har, efter att ha räknat genom alla uppgifter från alla tidigare XYZ och KVA genom åren, konstruerat över 1000 genomtänkta övningsuppgifter som starkt påminner om uppgifterna på proven. I boken finns lösningar till alla uppgifter.

Genom att räkna genom uppgifterna i den här boken, och uppgifterna från tidigare XYZ och KVA, kommer du att vara väl förtrogen med de olika typerna av uppgifter som hittills har kommit på högskoleprovet och mycket väl förberedd inför provet som du ska skriva.

Dessutom i boken:
* Hur du planerar och strukturerar upp plugget inför högskoleprovet
* Lösningar till alla uppgifter i boken
* Facit på formen 1A, 2C, 3B, etc till alla tidigare XYZ och KVA (till och med hösten 2015)
* 100 kr rabatt till högskoleprovguiden.se.

Boken ingår i Sveriges mest sålda bokserie om högskoleprovet ("Högskoleprovsboken") och ger dig som just nu förbereder dig till högskoleprovet ett supereffektivt sätt att plugga till XYZ och KVA. Bokens författare Andreas Rahim skrev själv 2,0 på högskoleprovet och har tidigare varit provledare på högskoleprovet i flera år. Han kom tack vare högskoleprovet in på Karolinska Institutet i Stockholm och arbetar idag som läkare. Han har ägnat de senaste 5,5 åren åt att lära andra att lyckas på högskoleprovet och detta är hans nionde bok om högskoleprovet sedan 2011. Boken är ett utmärkt komplement till de andra böckerna i serien "Högskoleprovsboken".

  • Författare: Andreas Rahim
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789197998666
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 250
  • Utgivningsdatum: 2016-01-21
  • Förlag: Results AB