bokomslag Helt glutenfritt : bröd, pasta, pizza, paj & pirog
Mat & dryck

Helt glutenfritt : bröd, pasta, pizza, paj & pirog

Maria Blohm Jessica Frej

Inbunden

229:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 99:- för medlemmar.

  • 219 sidor
  • 2018

Glöm de smuliga köpebröden, lär dig hantverket från grunden!

Sverige är ett av världens mest glutenintoleranta länder. Runt 150.000 svenskar tros lida av sjukdomen, som dyker upp allt senare i livet och är dubbelt så vanlig bland kvinnor som hos män.

Jessica Frej är tv-kock och drabbades själv av celiaki som barn. Tillsammans med den kända bagaren Maria Blohm bjuder hon här på sina bästa recept för allt du kan tänkas vilja baka utan gluten. Oavsett om du vill bjuda på fräscht frukostbröd, saftiga scones eller läckra pizzor hittar du enkla och pedagogiska recept och tekniker att luta dig mot.

Pizzan, pastan, pajen och bröden bakas med rena råvaror (inga mjölmixer), kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet. Och ingredienserna som havre, bovete, mandelmjöl, majsmjöl och nyponskalsmjöl är lätta att få tag på.

Aldrig förr har det varit så enkelt att baka eller så gott att äta glutenfritt bröd. Fritt från gluten men rikt på smak!

  • Författare: Maria Blohm, Jessica Frej
  • Formgivare: Sanna Sporrong
  • Format: Inbunden
  • Upplaga: 1
  • ISBN: 9789113080987
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 219
  • Utgivningsdatum: 2018-03-19
  • Förlag: Norstedts Förlag

Öppettider för butik

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Öppettider idag: