bokomslag Gudinneyoga : för njutning, skönhet och livslust
Kropp & själ

Gudinneyoga : för njutning, skönhet och livslust

Anna von Schéele

Inbunden

259:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 3-7 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 149:-

  • 159 sidor
  • 2012

Se utdrag ur boken här: .

Gudinneyoga är sprungen ur den universella moderkärleken och liksom vattnet följer hon flödet och skapas i kroppens nu som en läkande närvaro. Gudinneyoga viskar till Din själ om frihet, hon ser Din storhet och känner Ditt hjärtas djupaste längtan …

Allt fler människor börjar lyssna på sina hjärtan och söker svaren i sitt inre. Här finns Gudinneyogan som blommar upp i en värld som törstar efter det levande, visa, innerliga, sinnliga och naturliga. Den feminina kraften är outvecklad hos de flesta kvinnor (och män). Många kvinnor har utvecklat maskulina styrkor som självständighet, presterande, jämförande och logik samtidigt som de känner sig dränerade och avstängda i kropp och hjärta.

Gudinneyoga och Systeryoga skapar utrymme för lust, glädje, njutning och vild livskraft. Här kan vi i trygghet möta det allra ljusaste och vänaste i vårt väsen för att sedan dyka ner i djupet av vår nakenhet, sårbarhet och mörkaste svärta. Ur det utrymmet föds något oerhört kraftfullt och vackert som tar sig unika uttryck för varje människa och hennes djupaste längtan.

Anna von Schéele

”Föreställ dig att du är outsägligt törstig och finner en klar källa att dricka ur,
det är Gudinneyoga för mig.”
Anni

”Ja, ja, jaaa!!!”
Christina

”Underbart skönt!”
Sara

”En gåva till oss kvinnor!”
Ninna

”För mig är GudinneYogan en kravlös upptäcktsresa i mig själv i stunden - de sköna övningarna ger en trygg form för Kroppen att öppna sig i tillit samtidigt som mitt inre får ta emot de olika Gudinnorna i mig - inom mig och omkring mig. Jag Älskar GudinneYogan och känner sån tacksamhet för möjligheten att guida den!”
Mahima

”Anna von Schéeles bok om gudinneyoga är ett mästerverk, hon har fångat essensen av yogan och hennes hängivenhet i ämnet är starkt berörande, jag kan varmt rekommendera den”
Agneta Nyholm Winqvist

Anna von Schéele verkar inom det helande ledarskapet med energiarbete genom yoga och ljusterapi. Hon håller bland annat kurser och cirklar inom Kundaliniyoga, Mediyoga (medicinsk yoga), Gudinneyoga och Systeryoga. Anna är verksam i Sofiasamfundet och en av lärarna i Gudinneyogans instruktörsutbildning vid Sofiainstitutet. Boken om Gudinneyoga är den första i sitt slag.

  • Författare: Anna von Schéele
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789186799113
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 159
  • Utgivningsdatum: 2012-03-16
  • Förlag: Siljans Måsar Förlag