Välj butik

Visa alla butiker

    bokomslag Groddar, skott & mikrogrönt

    Groddar, skott & mikrogrönt

    Lina Wallentinson

    249:-
    • Inbunden
    • 127 sidor
    • 2016



    Lär dig grodda och odla skott och mikrogrönt! Det är lätt, går snabbt och är ett smart sätt att få i sig mer nyttigt grönt. Allt du behöver är ett durkslag eller en burk plus några frön. Låt ärter, linser, bönor, bovete och quinoa bli till grymma groddar och smarta skott.

    Grodda i burk, durkslag, sil eller påse. På höjden, i mörker eller under tryck. Spirande skott odlas på fuktat papper eller i jord. De olika metoderna beskrivs ingående och inspirerande, illustrerade av vackra recept- och steg för steg-bilder.

    Upptäck en färgstark värld av groddar och skott och lär dig nya sätt att använda dem i maten. Laga groddad ärtfalafel eller färska vårrullar med skott, rödkål och mango. Mixa en pesto på rucolaskott, rosta groddad granola eller baka knäcke på quinoagroddar.

    Lina Wallentinson är kostekonom och journalist med lång erfarenhet som matskribent. Idag jobbar hon som redaktör för tidningen Buffé. Groddar, skott och mikrogrönt är hennes första bok.



    Finns boken i din butik?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    209702

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    Köp i e-handel

    Hos dig inom 1-4 arbetsdagar

    Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

    • Författare: Lina Wallentinson
    • Formgivare: Pernilla Qvist
    • Format: Inbunden
    • ISBN: 9789174245561
    • Språk: Svenska
    • Antal sidor: 127
    • Utgivningsdatum: 2016-09-13
    • Förlag: Bonnier Fakta

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag