bokomslag Fröet
Barnböcker

Fröet

Jennie Ekström

Inbunden

89:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 5-9 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 99:- för medlemmar.

  • 2016
"Ett frö med förförisk svärta. Det är vackert. Och fantastieggande." Ulrika Stahre, Aftonbladet"Fantastiska illustrationer! Den är så otroligt vacker." Magnus Utvik, SvT"En bilderbok i ordets rätta bemärkelse. Och vilken bilderbok!" Lärarnas NyheterI en slingrande svartvit och ordlös bildvärld möter vi en pojke som med hjälp av ett magiskt frö, en flaskpost och lite tur, får en efterlängtad vän.
Tack vare fröet han skickar kan hon, flickan som sitter fast på ensamhetens ö, odla en växt som sträcker sig över det vida hav som håller dem isär. Och pojken kan sedan klättra upp på sin växt och möta henne.

Fröet är en bok att förlora sig i, och som vid varje läsning öppnar upp för en ny historia.

Jennie Ekström är illustratör och gör detaljerade illustrationer i tusch, ofta med naturen som inspiration. Hon har arbetat med reklamkampanjer, tidningar, böcker, klädkollektioner och en rad konstnärliga samarbeten och projekt. Fröet är hennes första bok."Nya tankar och känslor väcks varje gång man bläddrar och bilderna dröjer sig kvar länge. Vackert om vänskap. Fantastiska illustrationer." Femina"Ett frö med förförisk svärta. Det är vackert. Och fantastieggande." Ulrika Stahre, Aftonbladet"Fantastiska illustrationer! Den är så otroligt vacker." Magnus Utvik, SvT"En bilderbok i ordets rätta bemärkelse. Och vilken bilderbok! En bok att återkomma till, för att upptäcka nya detaljer. Alla åldrar kan läsa den; den väcker tankar, funderingar, skaparlust och kreativitet." Annika Dzedina, Lärarnas Nyheter

Fantastiska illustrationer! Den är så otroligt vacker.
Magnus Utvik, SVT

  • Författare: Jennie Ekström
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789127149496
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2016-09-03
  • Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur