Mat & dryck

Fredagsgourmet : 52 trerätters på 1 timme ur Allt om Mat

Inbunden

279:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-3 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 149:-

  • 228 sidor
  • 2019

Att bjuda på middag en fredagskväll kan vara lite av en utmaning. Inte bara är det ont om tid, efter en lång arbetsvecka kanockså inspirationen tryta. Det är därför inte så underligt att Fredagsgourmet är Allt om Mat:s i särklass mest populära avdelning och har varit ett älskatinslag ända sedan 1985. Under årens lopp har vi gett ut flera böcker där visamlat de bästa menyerna, och på mångas begäran kommer här ytterligare en bokmed de senaste årens recept.

Ambitionsnivån har skruvats upp ett snäpp ijämförelse med tidigare böcker. Istället för två rätter bjuder vi här på tre,men tillagningstiden är densamma: 1 timme. De 52 menyerna är uppdelade efter årets fyra årstider, och här hittar du alltifrån klassiskasvenska smaker till nydanande inspirationsutflykter. I ett år framöver kan du alltså varje vecka laga en helt ny trerättersmeny! Att just följa årstiderna är dessutom bästa knepet om du vill ha bra råvaror till ett bra pris.

I den här boken har vi lagtfokus på huvudrätten och adderat lite enklare aperitifer/förrätter ochdesserter just för att det ska gå att laga hela menyn på 60 minuter. Smartatips och snabba genvägar gör att kvällens alla rätter blir en smakupplevelse utöverdet vanliga utan att du behöver arbeta ihjäl dig. Eftersom vi har provlagat alla recept i vårt provkök kan jag garantera att de verkligen fungerar. Du kan helt enkelt lita på attmängder, ingredienser och tillagningstider stämmer.

Till din hjälp finns ocksåett planeringsschema som berättar när du ska göra vad för att utnyttja tiden iköket på bästa sätt. Dessutom bjuder vi på passande drycker att servera tillvarje rätt. Allt för att ge dig en så perfekt måltid som möjligt.

Så varsågod! 156 festliga recept att njuta av från Allt om Mat. Så varsågod! 156 festligarecept att njuta av från Allt om Mat. Och du, maten smakar lika gott alla dagari veckan.

  • Formgivare: Sebastian Wadsted
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789186187934
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 228
  • Utgivningsdatum: 2019-03-13
  • Förlag: Stevali