bokomslag Fråga dig det rätta : 10 vägar till ett fullödigt liv
Språk & ordböcker

Fråga dig det rätta : 10 vägar till ett fullödigt liv

Ford Debbie,

Inbunden

259:-

Boken är slut online

  • 180 sidor
  • 2005
Fråga dig det rätta visar på en väg till ett bättre liv. Enligt Debbie Ford är det våra omedvetna val som hindrar oss från att nå de mål och önskningar vi drömmer om. Varje dag gör vi alla en mängd val som kommer att påverka vårt liv. En del av dessa val är obetydligare och kommer bara att påverka de närmaste minuterna, timmarna eller dagarna, medan andra fullständigt kommer att ändra inriktningen av vårt liv. Några val är lätta att göra, några är svårare. Men vad som är absolut nödvändigt att veta är att varje val, oavsett hur stort eller litet, lätt eller svårt, som vi gör individuellt eller kollektivt, ändrar inriktningen av vårt liv. Kvaliteten i våra val kommer att diktera huruvida vi kommer att kämpa i frustration eller leva ett fullödigt liv - våra drömmars liv.
Debbie Ford går rakt på sak bortom våra förnekanden med dessa tio frågor som omedelbart uppenbarar våra verkliga motiv bakom tankar och hur vi lever. Frågorna är både enkla, engagerande och utmanade på samma gång, men de fungerar också som ett andligt utforskade på djupet, vilket hjälper oss att navigera och att leva i samklang med vårt högsta syfte i livet.
Fråga dig det rätta öppnar dörren för att se om våra val ger oss kraft och energi eller det motsatta. Frågorna hjälper oss att gå bortom vårt intellekt - våra försvar, ursäkter och bortförklaringar - och våra känslor - vår nyckfullhet, våra måsten och begär - vilket stödjer oss att kunna fatta bättre beslut i vardagen.
När vi bl a ställer oss frågan: "Väljer jag utifrån min gudomliga källa eller min mänskliga sida?" skapar det en mer positiv hållning mot oss själva och andra, enligt Debbie Ford. Frågorna ger läsaren den karta som behövs för att kunna ta steget mot större livsglädje och välbefinnande.

"Debbie Ford talar om vad vi verkligen behöver fråga oss för att få det vi verkligen önskar oss."
Marianne Williamson, författare till Gåvan att vara till

"Debbie Ford har ett nytänkande budskap och är en skicklig vägledare på vägen mot känslomässig frihet."
Tara Bennett-Goleman, författare till Känslans alkemi

Psykolog Debbie Ford är coach, lärare och konsult bl a på The Chopra Center for Well Being i La Jolla, Kalifornien. Hon har öppnat tusentals människors hjärtan till större självförtroende och känslomässig frihet. Debbie Ford bor i La Jolla, Kalifornien med sin son Beau. Läs mer på www.debbieford.com

  • Författare: Ford Debbie
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789185127115
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 180
  • Utgivningsdatum: 2005-03-01
  • Förlag: Energica Förlag

Öppettider för butik

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Öppettider idag: