bokomslag Forum Samhällskunskap 123 Ny upplaga
Samhälle & debatt

Forum Samhällskunskap 123 Ny upplaga

Krister Brolin Lars Nohagen

Häftad

629:- (879:-)

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 99:- för medlemmar.

  • 600 sidor
  • 2017

Under 2016 kom Forum 1 i en ny, tredje upplaga och hösten 2017 kommer motsvarande uppdatering av Forum 123. Vi har lyssnat på önskemål från användare ute på skolorna och vågar påstå att det är den bästa upplagan hittills. Självklart har vi även gjort anpassningar till det som skett i vår värld. Forums tredje upplaga är nyskriven från grunden. Men du som har använt Forum tidigare behöver inte vara orolig – det som gjort serien så uppskattad har inte försvunnit. Det grundläggande konceptet med tydliga modeller och en unik struktur finns kvar. Vi har bara gjort ett riktigt bra läromedel ännu bättre.

Forum beskriver dagens samhälle på ett engagerat och pedagogiskt sätt. Läromedlet har en mycket tydlig struktur som påminner om ett analysschema och kännetecknas av en mängd pedagogiska modeller och figurer. Modellerna och figurerna liksom texterna och bilderna syftar till att skapa förståelse, ge möjlighet att se sammanhangen bakom dagsaktuella frågor och väcka intresse för eget deltagande i demokratin.
Läsaren får även verktyg att själv analysera olika samhällsfrågor.

Forum 123
Hösten 2017 kommer också nya upplagan av Forum 123. Det är ett heltäckande läromedel för gymnasiekurserna Sh 1b, Sh 2 och Sh 3. I vetenskapsdelen behandlas bland annat samhällsvetenskapliga teorier, modeller och begrepp. Här hittar du också de vetenskapsteoretiska delarna. Bland vetenskapsrutorna i Forum 123 presenteras förutom enklare analysmodeller även mer avancerade teorier och forskningsperspektiv. Det gäller inte minst ekonomiblocket som i nya upplagan har omfattande avsnitt kring nationalekonomiska teorier. Dessutom innehåller alla ämnesområden många fördjupande problematiseringar. De handlar bland annat om globalisering, världshandel, internationella konflikter och andra viktiga globala frågor.

  • Författare: Krister Brolin, Lars Nohagen
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789152333440
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 600
  • Utgivningsdatum: 2017-08-17
  • Förlag: Sanoma Utbildning

Öppettider för butik

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Öppettider idag: