Välj butik

Visa alla butiker

    Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha

    Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha

    Shane Peterson • Søren Ejlersen • Ditte Ingemann

    199:-
    • Inbunden
    • 159 sidor
    • 2016
    Något jäser i restaurangkök världen över bokstavligt talat. Och nu kan du dra igång samma process själv, i ditt eget kök!
    I Fermentering hittar du 35 enkla recept på fermenterade grönsaker och frukter. Kom igång med klassisk sauerkraut, kryddig koreansk kimchi och den läskande tedrycken kombucha. Med spännande kombinationer får klassiska recept helt nya smakdimensioner.
    Låt dig inspireras av urgamla konserveringsmetoder och lär dig att fermentera fyll ditt skafferi och låt tiden arbeta för dig och dina fermenterade produkter. Resultatet är både livgivande, stärkande och fyllt av smak - underbart till smörgåsar, sallader och grillat.

    SHANE PETERSON är självförsörjningsentusiast, naturälskare och brinner för fermentering.

    SØREN EJLERSEN är kock och grundare till aarstiderne.com, en dansk sajt för ekologiska råvaror.

    DITTE INGELMANN är kokboksförfattare, matfotograf och receptskapare. Hon har en examen i näringslära och driver den populära bloggen thefoodclub.dk.

    Finns boken i butiken?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    213541

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    Köp i e-handel

    Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

    Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

    • Orginaltitel: Fermentering
    • Författare: Shane Peterson, Søren Ejlersen, Ditte Ingemann
    • Format: Inbunden
    • Upplaga: 1
    • ISBN: 9789174616163
    • Språk: Svenska
    • Antal sidor: 159
    • Utgivningsdatum: 2016-10-13
    • Översättare: Catharina Andersson
    • Förlag: Lind & Co Förlag

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag