bokomslag Få en tarm i toppform
Kropp & själ

Få en tarm i toppform

Irene Brondum Oluf Pedersen Majbritt Louring Engell

Häftad

239:-
  • 2018

HÄR FÅR DU LÄRA DIG hur du med helt vanlig mat kan skämma bort de tarmbakterier som står på din sida och göra livet surt för de som motarbetar dig. Resultatet blir en tarmslemhinna som tar upp mer vitaminer, reglerar din vikt och ditt blodsocker samt skickar feel good-signaler till hjärnan. 

FYRA HELT VANLIGA KVINNOR har testat vad som händer när man under 14 dagar bara äter de goda tarmbakteriernas livrätter. Se de fascinerande resultaten och kopiera konceptet så att du kan starta din egen bakterierevolution. Kostplan baserad på den senast forskningen. Framgångsguide Special.

FÖR ATT UNDERLÄTTA FÖR DIG har vi skapat 60 vackra rätter som får din tarm i toppform. De utgår från den senaste forskningen inom området och är gröna, fiberrika och glutenfria.

Irene Brøndum  är utbildad legitimerad klinisk dietist och har arbetat med kostrådgivning för gravida samt patienter med mag-tarmproblem, hjärtsjukdom och cancer. Irene är också utbildad journalist och har de senaste 8 åren skrivit i hälsomagasinet "I FORM", där hon också fungerar som nyhetsredaktör.

Oluf Pedersen är professor och forskningschef vid Novo Nordisk Fondens Metabolismecenter vid Köpenhamns universitet. Han tillhör den internationella forskareliten som med hjälp av avancerad DNA-teknik utforskar de miljarder nyttiga bakterier som är en del av var och en av oss alla.

Majbritt Louring Engell har en bachelorexamen i nutrition och hälsa och en mastersexamen i träning och fitness. Hon är föredragshållare, kostrådgivare och författare eller medförfattare till 12 hälsoböcker bland annat "Spis dig i balance", "Diabeteskuren" och "Frk Skrump 10 ugers boostkurspecial".

  • Författare: Irene Brondum, Oluf Pedersen, Majbritt Louring Engell
  • Format: Häftad
  • Upplaga: 1
  • ISBN: 9788253537801
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2018-03-20
  • Förlag: Bonnier Publications A/S