bokomslag Eriks såser och favoritrecept : från restauratör till fabrikör
Mat & dryck

Eriks såser och favoritrecept : från restauratör till fabrikör

Erik Lallerstedt Jan Gradvall

Inbunden

279:-

Boken är slut online

  • 141 sidor
  • 2013
Inget kan som en god sås förhöja upplevelsen av en måltid. Såsen är en tusenkonstnär som både kan lyfta, balansera och runda av smaker. Man kan göra de mest fantastiska såser genom att koka fond, reducera och sila i timmar. Men varför konstra till det? Erik Lallerstedt tycker inte att det finns någon anledning att göra det onödigt komplicerat. Och en riktigt god sås behöver inte ta lång tid att få till. I Eriks såser bjuder Erik Lallerstedt på sina allra bästa recept. Här hittar du naturligtvis oumbärliga klassi- ker som rödvinssås, svampsås och hollandaise. Genom att lära dig laga en handfull grundsåser kan du med hjälp av olika smaksättningar alltid få en sås som passar rätten du tänkt servera. I boken hittar du också recept på både fest- och vardagsrätter som passar till de såser Erik utvecklat som finns färdiga i handeln.
  • Författare: Erik Lallerstedt, Jan Gradvall
  • Formgivare: Pelle Sundqvist
  • Format: Inbunden
  • Upplaga: 1
  • ISBN: 9789153439738
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 141
  • Utgivningsdatum: 2013-10-22
  • Förlag: Massolit Förlag

Öppettider för butik

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Öppettider idag: