bokomslag Enklare bröd : recept på knådfria bröd med och utan surdeg
Mat & dryck

Enklare bröd : recept på knådfria bröd med och utan surdeg

Martin Johansson

Flexband

129:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 99:- för medlemmar.

  • 111 sidor
  • 2015

Andra format:

Enklare bröd handlar om knådfria bröd som alla kan baka, när som helst och var som helst. Det enda som behövs är en ugn. Med lite tid och en gnutta finurlighet kan du baka fantastiska bröd utan vare sig degblandare eller världens starkaste armar. Några av bröden sköter sig själva medan du sover, du rör snabbt ihop degen på kvällen och skjutsar in den i ugnen när du kliver upp på morgonen. Andra bröd jäser inte lika länge och kan bakas på en eftermiddag. Gemensamt för alla bröd är att de får sin smak och karaktär i jäsningen och bakningen, inte av tillsatser och märkvärdiga ingredienser.


Bland recepten finns alla sorters bröd: ljusa och mörka, mjuka såväl som hårda, pizza och Martins mormor Stinas fenomenala skorpor.


Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin. Hans första brödbok Surdegsbröd kom 2009 och Bröd och pizza 2012. Enklare bröd utsågs till Årets bästa brödbok 2010, samma år som Martin Johansson tilldelades Allt om mats Stora Matpris.


Bokens utförande är mjukband.

  • Författare: Martin Johansson
  • Formgivare: Martin Johansson
  • Format: Flexband
  • Upplaga: 1
  • ISBN: 9789127143067
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 111
  • Utgivningsdatum: 2015-05-18
  • Förlag: Natur & Kultur

Öppettider för butik

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Öppettider idag: