bokomslag Ekstedt över öppen eld : recept för det analoga köket
Mat & dryck

Ekstedt över öppen eld : recept för det analoga köket

Niklas Ekstedt

Inbunden

279:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 99:- för medlemmar.

  • 240 sidor
  • 2017
Torr ved som sprakar i en öppen eld. För oss handlar det numera mest om rekreation och mysig värme, kanske någon gång en grillad korv utomhus. Men i tusentals år var elden människans enda sätt att tillaga mat. Det är det som Niklas Ekstedt velat utforska, först med sin Michelinrestaurang i Stockholm och nu med Ekstedt över öppen eld recept för det analoga köket. Här får du reda på grunderna i Niklas matlagning hur du gör upp en eld, vilken ved som är bäst och varför gjutjärn gör maten god och nyttig. Men framför allt recept inspirerade av nordiska smaker och råvaror. Och du behöver inte ens göra upp en eld, en gjutjärnspanna på spisen räcker oftast bra. Niklas Ekstedt är en av Sveriges mest framgångsrika kockar. Han driver flera restauranger, varav en, Ekstedt, sedan flera år har en stjärna i Michelinguiden. Niklas Ekstedt är också en uppskattad tv-personlighet med en rad program bakom sig, både i Sverige och internationellt. Ekstedt över öppen eld utkommer i åtta länder samtidigt.
  • Orginaltitel: Food from the fire
  • Författare: Niklas Ekstedt
  • Formgivare: Arielle Gamble
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789170379536
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 240
  • Utgivningsdatum: 2017-02-22
  • Översättare: Urban Jürgensen
  • Förlag: Ordfront Förlag

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Idag