Välj butik

Visa alla butiker

    Eat the meat

    Eat the meat

    Jonas Borssén

    299:-
    • Inbunden
    • 161 sidor
    • 2008
    Äntligen! Eat the Meat är boken som innehåller allt du behöver veta om riktigt bra kött. Jonas Borssén lär dig urskilja god kvalitet på nöt-, kalv-, lamm- och fläskkött och inte minst att omvandla dina nyvunna kunskaper i suveräna recept.

    Mästerkocken Jonas visar vägen till den perfekta biffen och de godaste revbenen, men bjuder också på recept på mer ovanliga bitar som kalvbräss, lammlägg och flankstek.
    Eat the Meat rymmer också matlagningstekniker och vilken metod som passar för respektive köttbit.
    "Du kommer att steka, bräsera, koka och grilla som ett proffs. Den saken är biff!"

    Boken innehåller också:

    · Styckningsschema för nöt-, kalv-, lamm- och fläskkött
    · 60 recept som spänner över klassiker, husmanskost och exotiska delikatesser
    · Goda tillbehör och smarriga såser
    · Förslag på andra köttbitar som du kan variera recepten med
    · Rätt temperaturangivelser för kött
    · Uppfödning, slakt och mörning av kött
    · Inköpställen, gårdsbutiker och organisationer

    Finns boken i butiken?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    172975

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    Köp i e-handel

    Boken är slut hos förlaget

    • Författare: Jonas Borssén
    • Format: Inbunden
    • Upplaga: 1
    • ISBN: 9789151849898
    • Språk: Svenska
    • Antal sidor: 161
    • Utgivningsdatum: 2008-08-15
    • Förlag: Bokförlaget Prisma

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag