bokomslag Eat Sweden Stockholm SPA 2012
Resor

Eat Sweden Stockholm SPA 2012

Anna Benson

Inbunden

  • 52 sidor
  • 2013
I sex års tid har vi erbjudit er att smaka, njuta och umgås på några av Stockholms bästa restauranger och varje år har varit en succé. Nu är det dags igen och i år känns det extra bra då flera av krogarna är näst intill nyöppnade och riktiga pärlor. Detta tillsammans med några av våra absoluta favoriter gör EatSweden 2014 till en fantastisk utgåva. Naturligtvis är god mat, skön stämning och smakfull inredning fortfarande ledorden och bland det tolv av Stockholms bästa krogar hittar du bland annat kinesiskt, internationellt brasserie, ekologiskt och närodlat, franskt och amerikanskt. Mixen känns spännande och förväntningarna är höga. Men EatSweden är mer än en guidebok.

Restaurangerna och vi, vill att du och dina vänner ska känna er särskilt välkomna. Därför ger vi dig ett unikt erbjudande: Var och en av de tolv restaurangerna bjuder dig på en varmrätt när du visar upp boken. Om restaurangen har menyerbjudanden får du en motsvarande prisreduktion eller uppgradering. Erbjudandet gäller under perioden 1 december 2013 till 31 december 2014.

Årets bok presenterar restauranger så som Niklas, Pontus!, Eat, Mooncake, Mr French, Djugårdsbrunn, Nalen, Två, Matboden, Bockholmen, Gute Grill och Motwalls.

Trots den ständiga succén varje år väljer vi att begränsa upplagan till 5000 exemplar och varje bok är exklusivt numrerad. Vi vill att du ska känna dig utvald när du nu sitter med boken i din hand. Många skriver och är ledsna över att de inte kunnat köpa EatSweden efter maj månad. Det enkla skälet till det är bokens begränsade upplaga.

I år instiftar vi dessutom EatCare och skänker 10 kr per såld bok till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Så tack för att du är med och bidrar i kampen mot cancer! Tillsammans kan vi besegra den.

Under åren har vi fått många positiva och värdefulla tips. Inte minst tips på nya pärlor. Dina åsikter är viktiga för oss så mejla gärna på info@eatsweden.se eller gå in på vår Facebook-sida www.facebook.com/EatSweden och berätta vad du tycker. På Facebook-sidan uppdaterar vi kontinuerligt och du har även möjlighet att delta i olika tävlingar.

Tack för att vi får skämma bort dig!
  • Författare: Anna Benson
  • Format: Inbunden
  • Upplaga: 1
  • ISBN: 4260241830132
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 52
  • Utgivningsdatum: 2013-11-01
  • Förlag: Benzer Publishing

Öppettider för butik

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Öppettider idag: