bokomslag Drömmar och dilemman

Drömmar och dilemman

Elin Eldestrand

MP3 cd-skiva

319:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-3 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 149:-

  • 2018

Andra format:

Man kommer långt med artighet, men ännu längre med problemlösning.

Charlie växer upp med sin mamma i en fallfärdig stuga strax utanför Luddinges finaste bostadsområde. Mamma erbjuder sina tjänster till karlar i utbyte mot pengar och Charlie drömmer om att gifta sig med drömprinsen och bli hemmafru på Gräddhyllan.

När andra delen av En framtida hemmafrus bekännelser tar vid är Häxan Lömsk död och begraven. Charlie har hittat Drömprinsen i Erik och allt borde vara frid och fröjd, men icke.

En kvinna uppenbarar sig som är otäckt lik Häxan Lömsk och vem är den där karlen som mamma sällskapar med? Någon hotar Charlies gravida väninna Eva-Stina med tvångssterilisering och så vill Erik presentera Charlie för sin adliga familj.

Efter sitt misslyckade försök att döda Majken har Charlie legat lågt med problemlösning, men när hoten blir för många och farliga tvingas hon kavla upp ärmarna.

Elin Eldestrand är tillbaka med andra delen i serien om Charlie en bisarr skröna som inte ska tas på alltför stort allvar.

Elin Eldestrand är född och uppväxt i Ludvika, men bor nu i Stockholm med man, barn och hundar. Hon har en fil.mag. i medie- och kommunikationsvetenskap och en fil.kand. i engelska. Elin skriver på heltid och förutom romaner säljer hon noveller till veckotidningar och frilansar på en lokaltidning.

Drömmar och dilemman är lika helgalen och burlesk som den första boken i serien. Den får dig att sitta och le stort åt olika varianter av så kallad problemlösning. Just här Just nu


Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 5 t. 56 min.
Uppläsare: Gunilla Leining
  • Författare: Elin Eldestrand
  • Format: MP3 cd-skiva
  • ISBN: 9789176976401
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2018-07-06
  • Förlag: Swann Audio