bokomslag Dödsäsong
Deckare

Dödsäsong

Mats Dahlquist Johan Elfner

MP3 cd-skiva

359:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 149:-

  • 2018

Andra format:

Verbier, den exklusiva skidorten i Schweiz med fantastisk skidåkning och världens bästa offpist-områden. Till synes en perfekt tillvaro där ett intensivt festande på nätterna med droger, sprit och sex börjar på Club Noir. Men när det går överstyr följer våldet, och när det eskalerar går ingen säker. Dessutom har någon hittat det perfekta mordvapnet och Verbier kan förskonas från några onyttiga och obehagliga individer.

Dödsäsong är en genomtänkt spänningsroman med svart humor och starka karaktärer som bergsguiden Dieter, den kriminelle klubbägaren Hector och knarkkungens barnbarn Stella. Följ med på en hisnande resa från Amsterdams krogliv till dödliga laviner i Verbier, via Paris och Singapore. Vi får uppleva jetsetlivets mörka sidor som med action och uppgörelser i den undre världen ger en fartfylld thriller med oväntade vändningar till sista andetaget. Dödsäsong är första boken i en trilogi av författarduon Elfner-Dahlquist.

Om författarna

Mats Dahlquist och Johan Elfner är gamla vänner som träffades på nytt när de båda befann sig i skidorten Verbier för några år sedan. Författardrömmar kom på tal och så bestämde de sig för att skriva en bok tillsammans. Johan är civilekonom, konsult inom retail och driver sedan några år ett Bed & Breakfast i Amsterdam, medan Mats är civilingenjör och bor i Paris där han jobbar som konsult och headhunter. Han har en lång internationell karriär bakom sig, bland annat inom medicinsk teknik.

Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 11 t. 20 min.
Uppläsare: Håkan Julander

  • Författare: Mats Dahlquist, Johan Elfner
  • Format: MP3 cd-skiva
  • ISBN: 9789176975510
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2018-08-21
  • Förlag: Swann Audio