Deckare

Döden under ytan

Anne-Marie Schjetlein

MP3 cd-skiva

289:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

Andra format:

  • 2019
Andreas och Stina väntar barn och allt borde vara frid och fröjd, men det är något som skaver. Stina avskärmar sig och när hon plötsligt blir inlag på sjukhuset står Anderas ensam med ansvaret för de fyra baren. Vad är det Stina döljer?

Samtidigt kommer en svårt skadad yngling in till akuten i Halmstad efter en motorcykelolycka. Andreas känner igen den medvetslöse pojken och ringer de chockade föräldrarna. När pojken en tid senare, uttorkad och svårt medtagen, återkommer till akuten, anar Andreas att det är någonting som inte stämmer. Varför dyker han upp igen? Ett mörkt familjedrama rullas upp, där skuld och hemligheter länge dolts.

I fjärde boken i serien om kirurgen Andreas på sjukhuset i Halmstad flätar Anne-Marie Schjetlein skickligt samman vardags livspussel och nära familjerelationer med ond bråd död och mörka hemligheter. Döden under ytan är en spänningsroman att både känna igen sig i och förfäras av.

ANNE-MARIE SCHJETLEIN är uppvuxen i Norrbotten med norska föräldrar. Efter att länge ha bott på västkusten bor hon idag i Stockholm. Hon har en bakgrund som operationssjuksköterska och har funnit sjukhusets komprimerade och intensiva värld som en perfekt kuliss för psykologisk spänning.

Sagt om Anne-Marie Schjetleins författarskap:

"En skicklig deckarförfattare." Nisse Scherman, DAST Magazine

"Det här är bra, rentav fantastiskt bra, och jag vill bara läsa mer av Schjetlein." i Bokhyllan
  • Författare: Anne-Marie Schjetlein
  • Format: MP3 cd-skiva
  • ISBN: 9789178350988
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2019-07-26
  • Förlag: Bokfabriken