bokomslag Det goda franska köket
Mat & dryck

Det goda franska köket

Julia Child Simone Beck Louisette Bertholle

Inbunden

319:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-4 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 99:- för medlemmar.

  • 719 sidor
  • 2015

En klassiker med nyskrivet förord av Lotta Lundgren



I Julia Childs vid det här laget klassiska, för att inte säga ikoniska Det goda franska köketfinns ALLT för den som vill lära sig laga mat på riktigt, ryggraden i fransk matlagning. Det är noggrant, passionerat och helt befriat från genvägar. Både vad gäller tid, råvaror och tillvägagångssätt. Vill man till exempel baka bröd, förklaras processen i inte mindre än 34 steg. Trodde du att en omelett var lätt ihopvispad? Efter 12 sidors omelettläsning inser man att det bara är att börja om helt från början. Det är långsamt, det är extremt detaljerat, och det ligger helt rätt i tiden!

Det goda franska köketgavs ut för första gången 1960-talet. Den första svenska utgåvan kom 1980 och följdes sedan av flera utgåvor i olika format – alla är idag eftertraktade antikvariatsböcker. Lotta Lundgren har skrivit förordet till den nya utgåvan.

”Julia Child är förmodligen den viktigaste personen i matens värld.”

Observer


  • Originaltitel: Mastering the Art of French Cooking
  • Författare: Julia Child, Simone Beck, Louisette Bertholle
  • Formgivare: Patric Leo
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789146226314
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 719
  • Utgivningsdatum: 2015-03-19
  • Översättare: Leon Nordin
  • Förlag: Wahlström & Widstrand

Öppettider för butik

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Öppettider idag: