bokomslag Det är ju en dag imorgon också
Mat & dryck

Det är ju en dag imorgon också

Wiktor Halldén Erik Halldén

Inbunden

309:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 7-11 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 99:- för medlemmar.

  • 149 sidor
  • 2016
Bakisboken!
Två bröder åker båt från Danmark till Sverige efter en festiv helg. Under ett av sina samtal i bakrusets efterdyningar kläcker de idén om en kokbok med recept anpassade för dagen efter. För vem är det egentligen som säger att man inte kan äta bra vällagad mat dagen efter en fest? En idé som realiseras och en kokbok med delikata recept ser dagens ljus.

BRÖDERNA HALLDÉN har under ett flertal år kartlagt bakismatens landskap. Sena nätter, tidiga gryningstimmar och stora mängder smält ost ligger nu till grund för deras kokboksdebut, Det är ju en dag imorgon också.

Artiklar skrivna om boken:

Aftonbladet Mat & Vin, http://www.aftonbladet.se/matvin/article22930245.ab

Allt om Stockholm, http://www.alltomstockholm.se/restaurangbar/article4140693.aos

Östra Smålands Tidning, http://www.ostrasmaland.se/slakt-vanner/kalmarformgivaren-bakom-uppmarksammad-bok/

Hör Magnus Utvik tipsa om boken i Gomorron Sverige, https://www.youtube.com/watch?v=Q3wVBRVfxuQ
  • Författare: Erik Halldén, Wiktor Halldén
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198303902
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 149
  • Utgivningsdatum: 2016-03-24
  • Förlag: Kungsviken Förlag