bokomslag De fördärvade

De fördärvade

Karin Slaughter

Pocket

85:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 3-7 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 149:-

  • 424 sidor
  • 2018
Två kvinnliga poliser. En tid i förändring. En stad på randen till uppror.

Det är 1974 och Atlanta skakas av ett brutalt polismord. Samtidigt undrar den unga polisen Kate Murphy om hennes första dag på jobbet också kommer bli den sista att vara kvinna inom den mansdominerade polisen är allt annat än enkelt. Det vet redan Maggie Lawson, som gått i sina bröders fotspår och ständigt måste hävda sig inför deras cyniska blickar. När Kate och Maggie stängs ute från jakten på polismördaren når deras ilska och frustration slutligen kokpunkten. De startar en egen utredning. Snart blir de varse att de måste riskera allt för att bevisa att de har vad som krävs.

De fördärvade är nominerad till Årets bästa översatta kriminalroman 2017 av Svenska Deckarakademin.

De fördärvade är en riktig käftsmäll till polisroman, skriven av mästaren på personporträtt, miljöbeskrivningar och spänning.

Karin Slaughter är, som alltid, en virtuos när det gäller personporträtt.
Sydsvenskan

Karin Slaughter är en av de bästa amerikanska thrillerförfattarna.
The Washington Post

Karin Slaughter är helt enkelt en av de skickligaste thrillerförfattarna av i dag, och i De fördärvade är hon i sitt esse.
Gillian Flynn

De fängslande karaktärerna, den tidstypiska miljön och en fascinerande plot gör den här boken till en av Slaughters bästa.
Booklist

---

Karin Slaughter är en av världens mest lästa och hyllade författare. Hennes böcker har givits ut i 120 länder och sålts i mer än 35 miljoner exemplar. Hon har hittills skrivit 20 böcker, inklusive serierna om Grant County och Will Trent, samt Edgar-nominerade De fördärvade och flera böcker som gått direkt upp på Sunday Times topplista; De vackraste , Den goda dottern , Bilder av henne och Den sista änkan . Slaughter är grundare av Save the Libraries en välgörenhetsorganisation som stödjer bibliotek och dess verksamhet. Karin Slaughter är född i Georgia och bor i Atlanta. Hennes fristående spänningsroman Bilder av henne produceras just nu för Netflix och Grant County- och Will Trent-serierna är också under produktion för teve.
  • Författare: Karin Slaughter
  • Format: Pocket/Paperback
  • ISBN: 9789150930900
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 424
  • Utgivningsdatum: 2018-01-15
  • Översättare: Villemo Linngård Oksanen
  • Förlag: HarperCollins Nordic