bokomslag Choklad
Mat & dryck

Choklad

Elisabeth Johansson

Inbunden

159:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-3 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 149:-

  • 75 sidor
  • 2008
En bok att bli glad, och chokladsugen, av.

Mariestads-Tidningen

I Choklad finns recept för alla chokladälskare allt från kladdkaka till chokladtryfflar! Utöver alla goda recept kan man läsa om chokladens historia, vad temperering är och hur man gjuter sina egna pralinskal.

Elisabeth Johansson är kock, konditor och kokboksförfattare. Hon är flitigt anlitad av flera mattidningar och har skrivit en rad kokböcker, bl.a. Lakrits, Mint & Choklad (2007), Choklad (2008), Godis(2009), Mina efterrätter (2011) och Glass (2012).
  • Författare: Elisabeth Johansson
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789127089099
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 75
  • Utgivningsdatum: 2008-11-17
  • Översättare: Susanna Blåvarg
  • Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur