Välj butik

Visa alla butiker

    Bröd, bröd, bröd : recept, råd och genvägar

    Bröd, bröd, bröd : recept, råd och genvägar

    Martin Johansson

    319:-
    • Klotband
    • 254 sidor
    • 2014

    Andra format:

    Den enda brödbok du behöver



    Få saker sprider samma välbefinnande som doften och smaken av nygräddat bröd. Är det dessutom du som har bakat brödet själv så känner du garanterat dubbel tillfredsställelse. I Bröd, bröd, brödger Martin Johansson dig alla recept, råd och genvägar du behöver för att baka ett makalöst gott bröd i din hemmaugn.

    Martin Johansson är sällsynt bra på att förklara hur du ska göra för att lyckas med bakningen. Recepten är tydliga, enkla och smart skrivna så att alla kan förstå. Och varje recept visar hur man ska göra om man bakar för hand eller med degblandare. De omkring hundra recepten är varierade – här finns alltifrån scones, rostbröd och gotlandslimpa till knäckebröd, vörtlimpa, baguetter och den optimala pizzadegen. Alla de klassiska bröden är med, men också några ovanliga och spännande. Och för att förgylla tillvaron lite extra är också de bästa sötebröden med.

    Många av matbröden är helt knådfria och långjästa. Den långa jästiden ger på ett okomplicerat sätt ett bröd med fantastisk konsistens och smak. Men här finns förstås också många bröd som är mer konventionella och som är ätfärdiga på någon timme.

    Bröd, bröd, brödär full av fantastiska foton som visar de färdiga resultaten – även som uppskurna, så att man kan se de olika brödens inkråm. Och som ett extra plus har boken dessutom en stor mängd instruktiva steg för steg-illustrationer. Det är en bakbok som fungerar, som avdramatiserar bakningen och som ger inspiration och mod att testa och improvisera. Det är helt enkelt boken för alla hemmabagare. Så fram med bunke och mjöl och njut av hantverket, dofterna och smakerna!

    "Martin Johansson har en sällsynt äkta passion för bröd. Han bloggar, bakar, skriver, testar, smakar,
    provar igen. Det här är hans fjärde bok, superpedagogisk, personlig, full av bra recept och
    skriven på ett sätt som gör att vem som helst vågar prova vilket bröd som helst. Heja Martin!"

    Tidningen Baka


    Finns boken i butiken?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    49889

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    Köp i e-handel

    Hos dig inom 1-4 arbetsdagar

    Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

    • Författare: Martin Johansson
    • Illustratör: Kristin Lidström
    • Formgivare: Nina Ulmaja
    • Format: Klotband
    • Upplaga: 1
    • ISBN: 9789174243802
    • Språk: Svenska
    • Antal sidor: 254
    • Utgivningsdatum: 2014-09-30
    • Förlag: Bonnier Fakta

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag