bokomslag BokGym Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, bok
Barnböcker

BokGym Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, bok

Josefine Gaude Rickard Andersson

Spiral

859:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 83 sidor
  • 2022
Boken Branschkunskap inom restaurang och livsmedel vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.

 

Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, såsom yrkesområdets olika branscher, grundläggande arbetsuppgifter, metoder, material, utrustning, måltiden som helhet, alkoholens effekter, arbetsmiljö, rengöring och lagar, vilket skapar goda förutsättningar för att eleven ska klara Skolverkets kunskapskrav.

 

I boken finns också kunskapskontroller och övningsuppgifter som eleverna kontinuerligt kan arbeta med.

 

Boken kan med fördel användas i internutbildning för företag, eftergymnasiala utbildningar och av andra yrkesverksamma personer inom restaurang- och livsmedelsområdet.
  • Författare: Josefine Gaude, Rickard Andersson
  • Format: Spiral
  • ISBN: 9789198682748
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 83
  • Utgivningsdatum: 2022-01-01
  • Förlag: Gleerups Utbildning AB