Välj butik

Visa alla butiker

    Bonniers stora bakbok : sötebröd, surdegar och salta kex

    Cecilia Lundin • Ulla Karlström

    329:-
    • Inbunden
    • 335 sidor
    • 2017

    Med de bästa och mest populära recepten



    Bonniers stora bakbok är Sveriges nya stora standardverk inom bakning. Det är likriktaren och traditionsbäraren, men också inspiratören och kunskapskällan.

    Den samlar de bästa och mest populära recepten ur tidningen Allt om Mat, på alltifrån knäckebröd till bakelser. Det är här du hittar själva kärnrecepten – de recept som alla varianter har utgått ifrån – på bakvärldens klassiker som schackrutor, tekakor och wienerbröd, men också på nya favoriter som macarons, cake pops och cronuts.

    Här bjuds även på praktiska råd och information kring exempelvis olika mjölsorters egenskaper, hur man gräddar olika bakverk på bästa sätt och vad man ska tänka på under jäsningen. Boken är rikt illustrerad både med foton och teckningar på såväl råvaror och redskap som de färdiga slutresultaten.



    Finns boken i din butik?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    296902

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    Köp i e-handel

    Hos dig inom 1-4 arbetsdagar

    Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

    • Författare: Cecilia Lundin, Ulla Karlström
    • Illustratör: Sebastian Wadsted
    • Formgivare: Sebastian Wadsted
    • Format: Inbunden
    • ISBN: 9789174246742
    • Språk: Svenska
    • Antal sidor: 335
    • Utgivningsdatum: 2017-04-04
    • Förlag: Bonnier Fakta

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag