bokomslag Bonniers kokbok (Jubileumsutgåva)
Mat & dryck

Bonniers kokbok (Jubileumsutgåva)

Tore Wretman Pernilla Tunberger

Inbunden

549:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-6 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 149:-

  • 678 sidor
  • 2010

I år är det precis femtio år sedan Bonniers kokbok utkom för allra första gången. Den gången var det tre huvudredaktörer som stod bakom kokboken: källarmästaren Tore Wretman, chef för Riche, Stallmästaregården och Operakällaren; matjournalisten Pernilla Tunberger, verksam vid Dagens Nyheter och flitig kokboksförfattare; och matskribenten Margit Engnes.

Jubileumsutgåvan av Bonniers kokbok är en faksimil – det vill säga en avfotografering av bokens första utgåva från 1960. 3000 recept på både husmanskost och festmat, rikt illustrerad med tidstypiska fotografier och teckningar från 1960-talet gör detta till en kulinarisk skattkammare och en makalös present till alla matintresserade.

  • Författare: Tore Wretman, Pernilla Tunberger
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789174241273
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 678
  • Utgivningsdatum: 2010-09-30
  • Förlag: Bonnier Fakta