bokomslag Bipolär, fånge i min egen historia : från hopplöshet till livsglädje

Bipolär, fånge i min egen historia : från hopplöshet till livsglädje

Jenny Sandfors

Kartonnage

319:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 3-7 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 149:-

  • 126 sidor
  • 2021
Vad gör jag här? Är det ett experiment eller ett märkligt missförstånd? Läkarens diagnos (bipolär) skapade kaos inombords. Jenny stängde mentalt in sig i en rustning av pansar. Där inne kände hon sig trygg och där försökte hon låtsas att allt var som vanligt. Tills det inte gick längre.

Det här är historien om Jenny, entreprenören och mamman, som trots att hon levde den bästa versionen av livet, hamnade på en sluten psykiatrisk avdelning.

Följ med på en resa in i manins förtrollande värld och ner i depressionens djupa avgrund. På sin väg tillbaka till livet försöker Jenny förstå hur vi än idag påverkas av generationers syn på psykisk sjukdom och hur vi kan hitta livsglädje i vardagen.

Jenny inspirerar genom att ärligt och naket berätta sin historia samtidigt som hon delar med sig av konkreta tips för dig som också längtar efter ett liv med harmoni, kreativitet och lycka.

"Den medvetenhet som grott inom mig har gett en stark känsla av frihet. Ett fantastiskt liv inombords. Ett liv fyllt av tacksamhet och energibalans. Det gör mig rustad, på ett bra sätt, inför framtiden."
- Jenny Sandfors


Recensioner:

"Alltså, jag har gråtit, lett med hela ansiktet, blivit varm i hjärtat, fått ont i magen. Du har spelat på hela känsloregistret.
Du skriver på ett sätt som fångar mig, där du varvar dina djupaste och mörkaste tankar & känslor med nuvarande insikter.
Du väver också in vetenskapen på ett bra, konkret och gripande sätt.
Jag läste igenom hela på en kväll. Det gick inte att sluta."

Cattis Olsson, Smärtcoach

---

"Jag kan inte nog betona hur vacker, smärtsam, genuin och modig boken är och sist men inte minst VIKTIG!"

Eva Svärd, Författare & Föreläsare

---

"Wow, vilken bok du skrivit! Att man kunde gå in på länken till en musikvideo efter varje kapitel var en suveränt effektfull idé. Det förstärkte känslan man hade efter varje kapitel än mer.
Det var svårt att släppa boken, jag sträckläste den i princip och hade en del att smälta efteråt. Den var så välskriven samtidigt som den var lättläst."

Ingrid Lans

---

"Fick din bok idag och när jag började läsa så sträckläste jag den till sista sidan! Så bra! En stark personlig berättelse.
Mycket av det du beskrivit och dina 5 grundpelare är hjälpsamma för inte bara personer med bipolär sjukdom, utan för oss alla.
Jag är så imponerad av det jobb du gjort och gör. Jag har den största respekt för bipolär sjukdom och vet utifrån andras erfarenheter hur viktigt det är att hitta de strategier som hjälper för att hitta tidiga varningstecken och bibehålla balans i tillvaron."

Eva Glavhammar

---

Om Jenny Sandfors - Entreprenör som älskar att utforska och pyssla. Norrlänning. Älskar fjällen med den absoluta tystnaden uppe på en fjälltopp och den vidunderliga naturen.
  • Författare: Jenny Sandfors
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789151975306
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 126
  • Utgivningsdatum: 2021-04-21
  • Förlag: InternetForm AB