Mat & dryck

Baka glutenfritt : matbröd och söta favoriter

Susanne Hovenäs Malin Randeniye

Inbunden

229:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-4 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 99:- för medlemmar.

  • 125 sidor
  • 2018

Det här är en inspirerande receptbok för dig som gillar att baka, oavsett erfarenhet, och som vill att alla ska kunna njuta av nygräddade bakverk. Matiga muffins, mustiga matbröd och sagolika scones. Eller varför inte duka upp med krämiga chokladbiskvier, raw food-dammsugare, söta hallongrottor och krispiga havrekolakakor?

I flera av recepten finns dessutom alternativ till vanlig mjölk och vitt socker, utan att kompromissa med smaken. Du får tips på hur du lyckas bäst med din glutenfria bakning och den som vill kan bekanta sig med nya ingredienser som chiafrön, kokosolja och björksocker samt lära sig mer om glutenfria mjölsorter och alternativ sötning.

Susanne Hovenäs är hälsojournalist och utbildad kost- och näringsrådgivare samt har tidigare skrivit succéböckerna Baka glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter och Laga glutenfritt. Malin Randeniye är dietist och kokboksförfattare samt grundare av tidningen Glutenfri Matlust. Eva Hildén har tagit bokens fantastiska bilder.

  • Författare: Susanne Hovenäs, Malin Randeniye
  • Formgivare: Moa Edlund
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789155265489
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 125
  • Utgivningsdatum: 2018-05-03
  • Förlag: Bokförlaget Semic

Öppettider för butik

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Öppettider idag: