bokomslag Att hålla segertalet när du vunnit i golf
Sport & fritid

Att hålla segertalet när du vunnit i golf

Stig G:son Driva

Inbunden

199:-
  • 256 sidor
  • 2005
Se mera info på WWW.oxo-optik.se/golfboken

EN ROLIG BOK MED FÄRDIGA SEGERTAL -
Boken behandlar på ett avväpnande och humoristiskt sätt ett för de flesta golfare verkligt stort problem. Ett problem som lägger en "död hand" över många golfares spel. Nämligen skräcken för att hålla segertalet när man vinner en tävling, eller vinner sin klass i en tävling.

Att spela golf är svårt nog - men att efteråt ställa sig högst upp på pallen och hålla segertalet när man väl vunnit - är för många ännu svårare. Och är det som dom flesta golfare fruktar mest av allt. Så även världsstjärnor som Annika Sörenstam ( enligt vad hon själv sagt vid flera tillfällen ).

DÄRFÖR HAR DEN HÄR BOKEN TAGITS MYCKET VÄL EMOT AV GOLFARNA. Den avdramatiserar problemet på ett enkelt och humoristiskt sätt - och gör tillvaron ännu roligare för alla golfare. När man läst den här boken så vågar alla gå för fullt i alla arton hålen - utan rädsla för hålla segertalet om man vinner. Vilket alla golfare som vill - gör till och från.

CITAT UR BOKEN:

- Rätt använt är golflivet långt nog

- Utan tvivel är man inte riktigt klok i golf

- I golfen är den mest välkommen som sällan vinner

- De är golfens stora gåta, att man ständigt kan älska, glömma - och förlåta

INLEDNINGEN PÅ TRE AV TALEN:

- De är inte så lätt att vara ödmjuk, när man ser på tavlan att man är bäst i klassen... osv

- De viktigaste för en operasångerska är att ha bra skor - sa Birgit Nilsson

- Här står en dam som kunde allt, blott ej sin ära svika. En dam som höll sitt huve kallt - och segrade tillika. Tillika tack till tävlingsledning - och till sponsor tack tillika.

OCH PROV PÅ EN LIMERICK:

- En spelgalen flicka i Bua, spelade golf med sin kakadua. Hon skrek tjolahopp, när en eagle dök opp - och då... då slog kakaduan en sjua

Boken är illustrerad av konstnären FREDRIK HOFWANDER - och den är skriven av blekingen, magikern, golfaren, ATP-Tourspelaren, entreprenören, segertalaren mm S G:son DRIVA, född -41 i Kristianopel församling i Blekinge län. Därav dom vackert skorrande rrrr:en som hörs när han talar. Skorrande rrrr som blekingar gärna vill tro är franska och inte danska!

  • Originaltitel: Att hålla segertalet när du vunnit i golf
  • Författare: Stig G:son Driva
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789163171703
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 256
  • Utgivningsdatum: 2005-11-01
  • Förlag: Domentus