bokomslag Anna-Lisas val
Skönlitteratur

Anna-Lisas val

Eli Åhman Owetz

MP3 cd-skiva

299:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-6 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 199:-

  • 2017
Skulle du vara intresserad av att hoppa in som auktionsutropare?

Anna-Lisa blir ställd när hon får frågan. Skulle hon verkligen klara av det? Vännerna och Rutger stöttar henne: det är klart hon ska prova, det är ju bara en liten auktion.

Men när det väl är dags visar det sig vara en stor gårdsauktion med tusentals prylar. Trots nervositeten gör Anna-Lisa succé och erbjudanden börjar trilla in. Vill hon kanske ropa på en auktion på Åland också?

För en sekund tvekar hon. Men visst måste risken vara minimal att stöta på Ralf, raggaren som hon blev häftigt förälskad i sommaren då hon gick på luffen? Dessutom är Anna-Lisa nyförlovad med Rutger. Hon skulle aldrig falla för Ralf igen.

Anna-Lisas val är en fristående bok i serien om den unga antikhandlaren Anna-Lisa Johansson. En feelgood-roman om tvivel inför livets stora beslut, om kärlek, vänskap och uppbrott i förändringens tid.

Eli Åhman Owetz, född 1962, är journalist och författare. Hon är uppvuxen i Roslagen där många av hennes böcker utspelar sig. Åhman Owetz är ett välkänt namn i retrokretsar genom instagramkontot Femtiotalsjakten. Eli Åhman Owetz debuterade 2013 med Anna-Lisas Antik (2013). 2016 kom boken Hemma hos Bettan som utspelar sig i samma härliga retrovärld i Roslagen som Anna-Lisa serien. Anna-Lisas val (2017) är den sista fristående delen i serien."Är så glad att Eli Åhman Owetz (min absoluta favoritförfattare) har låtit oss läsare få lära känna Anna-Lisa. Det har varit en ära från första boken till sista!" My loved books

"Som jag längtat efter att få umgås med Anna-Lisa och hennes vänner igen! Och jag blev inte besviken." Bokmysan
  • Författare: Eli Åhman Owetz
  • Format: MP3 cd-skiva
  • ISBN: 9789176295243
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2017-10-26
  • Förlag: Bokfabriken