bokomslag Allt om mat : stora kokboken

Allt om mat : stora kokboken

Inbunden

  • 511 sidor
  • 2015
När Allt om Mats Stora kokboken kom för snart fem år sedan blev den en omedelbar succé. Nu kommer den uppdaterad i nytt format med över 200 nya recept, med mer grönt, mer asiatiskt och ett nytt fylligt grundkapitel där recept till flera av våra mest älskade klassiska och omtyckta rätter återfinns. Här hittar man också en utökad faktadel med handfasta råd om allt från hur man räddar en sås som skurit sig till hur man bäst beräknar hur mycket mat som går åt till studentmottagningen.

På över 500 sidor fyllda med praktiska tips om hur du lyckas i köket och över 700 recept finns här allt som amatören behöver för att förvandlas till ett proffs. I kapitel som Fester & Kalas hittar du genomtänkta förslag på hela menyer för olika tillfällen. I Middag hela veckan presenteras lättlagade och näringsrika vardagsmiddagar. Här finns också maten till våra älskade högtider som jul, nyår, midsommar och påsk, ett matigt kapitel om bakning och spännande recept för skördetid.

Bland de nya recepten står framförallt det gröna och vegetariska i fokus, och i kapitlet Högtider finns nu även recept på mat att ge bort.
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789113067766
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 511
  • Utgivningsdatum: 2015-09-17
  • Förlag: Norstedts