Välj butik

Visa alla butiker

  bokomslag Allt jag önskar mig

  Allt jag önskar mig

  Grégoire Delacourt

  89:-
  • Pocket
  • 189 sidor
  • 2014

  Andra format:

  Livet blev nog inte riktigt som hon hade tänkt sig. Jocelyne, även kallad Jo, drömde om att bli modeskapare i Paris, men driver en sybehörsaffär i Arras. Hon väntade på drömprinsen, men det var Jocelyn, även kallad Jo, som dök upp. De har två utflugna barn och lever ett stillsamt liv tillsammans. För nöjes skull skriver hon en blogg om sömnad, spets och pärlor. En dag övertalas hon av sina väninnor att spela på lotto och vinner 18 547 301 euro! Den dagen vinner hon stort. Eller gör hon det?

  Grégoire Delacourt är fransman, född 1960. Han arbetar i reklambranschen och debuterade som författare 2011. Hans andra roman Allt jag önskar mig (2012) blev en omedelbar succé och rättigheterna har sålts till ett tjugotal länder.

  Grégoire Delacourt uttrycker känslorna så vackert, och redan från första kapitlet i boken är jag fast. Det är en bok som lämnar mig med smärta men också med kärlek till livet och mina nära och kära. KULTURBLOGGEN

  Det är följsamt, flytande. Delacourt har en uppenbar fingertoppskänsla för det här med rytm. Översättaren Sofia Strängbergs finfina, delikata och precisa översättning, som skickligt och på pricken fångar upp denna lilla lågmälda roman, är väl värd en eloge. DAGENSBOK.COM

  Den här lilla, snabblästa boken får en verkligen att fundera på livets väsentligheter. En riktig pärla! GÖTA BIBLIOTEK I BORÅS

  "Allt jag önskar mig" av Grégoire Delacourt är allt annat än pretentiös. Det är en ljuvlig liten berättelse om helt vanliga människor, med snubblande lika namn, som lever ett stillsamt liv där kärleken inte är himlastormande, men trygg. Där livet inte blev riktigt som det var tänkt, men där en sybehörsaffär och en blogg fungerar trots allt. Där alkoholfritt öl blir nödvändigt och en semester på en campingplats är ett välkommet avbrott i vardagen. BLOGGBOHEMEN (bokblogg)

  Det är synnerligen välskrivet och gripande utan att vara fånigt, dumt eller grymt. En av de riktigt fina överraskningarna den här bokvåren.
  LA DERNIÈRE HEURE

  "Med ömhet och starka känslor följer vi en kvinnas väg när hon listar allt hon önskar sig och samtidigt beskriver en livsbana som hon stickar och repar upp vartefter med en fri kvinnas milda vilja.
  MADAME FIGARO

  Grégoire Delacourt kan konsten att berätta på ett charmigt, enkelt och humoristiskt vis, även när det handlar om allvarliga saker. Och dessutom med formuleringar som träffar mitt i prick.
  L'EXPRESS

  Grégoire Delacourt vecklar ut en galen historia baserad på kärleken och slumpen. En ljus historia som lockar oss att omvärdera allt vi önskar oss.
  MARIE CLAIRE

  Finns boken i din butik?

  Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

  Ingen butik vald

  Välj butik
  52251

  Ja, finns i vald butik

  Fåtal kvar i vald butik

  Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

  Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

  Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

  Ej beställningsbar

  Lagerstatus saknas

  Köp i e-handel

  Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

  Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

  • Orginaltitel: La liste de mes envies
  • Författare: Grégoire Delacourt
  • Formgivare: Magnus Petersson
  • Format: Pocket
  • Upplaga: 1
  • ISBN: 9789187648076
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 189
  • Utgivningsdatum: 2014-01-09
  • Översättare: Sofia Strängberg
  • Förlag: Sekwa förlag

  för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

  Idag