Välj butik

Visa alla butiker

    bokomslag Alla kan baka : recepten, tekniken och knepen för ett lyckat brödbak

    Alla kan baka : recepten, tekniken och knepen för ett lyckat brödbak

    Maria Blohm

    229:-
    • Inbunden
    • 126 sidor
    • 2016

    Lyft ditt brödbakande till nya nivåer med hjälp av proffsiga knep och tekniker.
    Här får du lära dig att baka bättre, smartare och alltid med samma lyckade resultat. Inga diffusa angivelser som "10-14 dl" eller "arbeta degen tills den känns smidig". Med exakta viktmått, tydliga steg-för-steg-instruktioner och noggranna tidsangivelser får du samma resultat som proffsen.

    För att göra det ännu enklare så finns det bara ett recept av varje sort - allt från den ultimata kavringen till det bästa hamburgerbrödet och de godaste tekakorna. Bröden bakas med våra vanligaste spannmålssorter: vete, dinkel/spelt, korn, havre och råg, och även durumvete. Och som bonus får du också ett recept på den perfekta vetedegen du kan använda som grund till många slags bullar.

    Maria Blohm är kokboksförfattare, föreläsare, kursledare och framförallt brödnörd. Tidigare har hon utkommit med flera succéböcker om glutenfri bakning tillsammans med kollegan Jessica Frej.

    Finns boken i din butik?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    205404

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    Köp i e-handel

    Hos dig inom 1-4 arbetsdagar

    Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

    • Författare: Maria Blohm
    • Formgivare: Anna Ågren
    • Format: Inbunden
    • Upplaga: 1
    • ISBN: 9789176610459
    • Språk: Svenska
    • Antal sidor: 126
    • Utgivningsdatum: 2016-07-29
    • Förlag: Massolit Förlag

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag