bokomslag Ägg : recept & teknik
Mat & dryck

Ägg : recept & teknik

Tove Nilsson

Flexband

279:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 99:- för medlemmar.

  • 192 sidor
  • 2018

Nu som mjukbandsutgåva!


Ägg spelar en betydande roll i många av de godaste rätterna som fnns till exempel egg noodles, shakshuka, huevos rancheros, Pelle Janzon, solöga, tortilla och Scotch egg. Rätter som dessa gör att du kan äta ägg till varje måltid.


Med hjälp av boken lär du dig rätt teknik för att lyckas med allt från perfekt kokt ägg med krämig gula och pocherat ägg, till 63-gradigt ägg och japansk omelett.


Tove Nilsson är kock och matskribent. Hon anlitas regelbundet av Sveriges ledande mattidningar, medverkari TV4:s Nyhetsmorgon och hörs återkommande i radio. 3 350 ägg gick åt när Tove lagade sig igenom rätterna i boken.

  • Författare: Tove Nilsson
  • Formgivare: Mehrdad Arta
  • Format: Flexband
  • Upplaga: 1
  • ISBN: 9789127155275
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 192
  • Utgivningsdatum: 2018-03-28
  • Förlag: Natur & Kultur

Öppettider för butik

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Öppettider idag: