bokomslag 10 tekniker 100 recept
Mat & dryck

10 tekniker 100 recept

Nils Norén Eva Nyqvist

Inbunden

289:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 99:- för medlemmar.

  • 160 sidor
  • 2012
I den här boken lär stjärnkocken Nils Norén ut allt du behöver veta för att jobba som ett proffs i ditt eget kök. Här förklaras våra vanligaste matlagningstekniker och följs upp med inspirerande recept. Matlagning är både en konst och ett hantverk. Utan att krångla till det förklarar Nils Norén ända ner på molekylnivå vad som händer när kött bräseras, deg jäser och lök karamelliseras. Praktiska tips varvas med mer komplicerade grepp och i varje kapitel finns ett antal recept.
  • Författare: Nils Norén, Eva Nyqvist
  • Illustratör: Daniel Carlsten
  • Formgivare: Daniel Carlsten
  • Format: Inbunden
  • Upplaga: 1
  • ISBN: 9789153437376
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 160
  • Utgivningsdatum: 2012-09-04
  • Förlag: Massolit Förlag

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Idag