Välj butik

Visa alla butiker

    10 tekniker 100 recept

    10 tekniker 100 recept

    Nils Norén • Eva Nyqvist

    289:-
    • Inbunden
    • 160 sidor
    • 2012
    I den här boken lär stjärnkocken Nils Norén ut allt du behöver veta för att jobba som ett proffs i ditt eget kök. Här förklaras våra vanligaste matlagningstekniker och följs upp med inspirerande recept. Matlagning är både en konst och ett hantverk. Utan att krångla till det förklarar Nils Norén ända ner på molekylnivå vad som händer när kött bräseras, deg jäser och lök karamelliseras. Praktiska tips varvas med mer komplicerade grepp och i varje kapitel finns ett antal recept.

    Finns boken i butiken?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    172610

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    Köp i e-handel

    Hos dig inom 1-4 arbetsdagar

    Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

    • Författare: Nils Norén, Eva Nyqvist
    • Illustratör: Daniel Carlsten
    • Formgivare: Daniel Carlsten
    • Format: Inbunden
    • Upplaga: 1
    • ISBN: 9789153437376
    • Språk: Svenska
    • Antal sidor: 160
    • Utgivningsdatum: 2012-09-04
    • Förlag: Massolit Förlag

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag